Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Doğmuş Çocuğa Hediye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

22-04-2021 21:26

Yeni Doğmuş Çocuğa Hediye Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir bebeğin doğmasıyla büyük mutluluklar yaşandığı aşikâr. Bu mutluluğu birlikte paylaşmak içinse doğum hediyesi almak en yaygın adetlerden birisine dönüşmüş durumda.

Doğum hediyesi alırken dikkat edilmesi gerekenler ise aslında son derece basit bir temele oturtulabilir. Elbette ki hediye konusunda görsellik her yaş grubu için önemlidir. Bu şüphesiz ki bebekler ve çocuklar için daha da dikkat çekici olabilir. Yine de bebekler söz konusu olduğunda görsellikten ziyade sağlık bir adım daha ön plana çıkmak zorunda oluyor.

 

 

Daha büyük bir örtü yerine daha küçüğünün antibakteriyel olması çok daha iyi bir tercihe dönüşebiliyor. Farklı materyallerden üretilmiş bir takım yerine yalnızca bir parçanın %100 pamuklu olması çok daha verimli bir seçim olabiliyor. Rengarenk olması yerine kanserojen madde içermeyen tek renkten oluşması çoğu zaman ebeveynler için ilk tercih olarak adlandırılabiliyor. Yani önceliğin görüntü değil sağlık olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

 

Bunun haricinde tabii ki renk, desen, simge gibi kendi zevkinize bağlı seçimlerle hediyenizi çok daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Özellikle 12 aylık dönem için cinsiyete göre seçim yapmak büyük çoğunluğun tercihi olabiliyor. Erkek çocukları için mavi kullanılırken, kız çocukları içinse pembe aylık fotoğraf çekim örtüsü tercih ediliyor. Hem şık ve gösterişli hem de sıcacık bir hatıra için oldukça kullanışlı bir ürün olduğunu söylemek gerekiyor. Yıkama talimatlarına uyulması durumunda uzun yıllar boyunca hiçbir deformasyona mahal vermediğini ve kullanılabilirliğini kaybetmediğini de ayrıca vurgulamak gerekiyor.

 Yani yalnızca ilk 12 aylık süreçte fotoğraf çekmek için değil pamuklu dokusu sayesinde büyüyene kadar gönül rahatlığıyla bebek çekim örtüsü modelleri kullanılmaya devam edilebiliyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.