Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bebeğinizi Yazın Nasıl Giydirmelisiniz?

06-05-2021 22:25

Bebeğinizi Yazın Nasıl Giydirmelisiniz?

Bebek kıyafetleri kış ayları için hırka, yelek, mont gibi pek çok seçeneğe sahipken yaz aylarında biraz daha kısıtlı bir yelpaze olduğu düşünülebilir. Fakat yaz ayları için kıyafet seçimi yaparken ürünlerin dış niteliği kadar içeriğine daha da fazla odaklanmak gerekiyor. Çünkü yaz mevsiminde biz yetişkinler bile ciddi oranlarda terliyoruz ve vücudumuz çok fazla su kaybedebiliyor. Bu durum bebeklerde de yaşanabileceği için bunu önlemek amacıyla bebeğinizi yazın nasıl giydirmelisiniz noktasına değineceğiz.

Normalde üşümemesi için pamuklu kıyafetler aldığınız için yaz aylarında pamuklu kıyafetlerin mantıklı bir seçim olmadığını düşünebilirsiniz. Bu tamamıyla yanlış bir öngörüdür. %100 pamuklu bebek kıyafetleri direkt olarak vücudunu sarmasına karşılık hiçbir şekilde terletmez. Yine dışarıdaki sıcak hava dalgasından korunmasını sağlar.

 yazlık bebek kıyafetleri 

Yaz aylarında giyim ürünlerinin içeriğine ekstradan özen göstermek zorundayız. Çünkü bebek kıyafetlerinde kimyasal ürünler kullanıldığında bunlar sıcakla beraber çok daha tehlikeli boyutlara gelebilirler. En çok farklı boya türlerinin kullanıldığı, desenler için kimyasal tercih edildiği giyim ürünlerinde bu duruma rastlamaktayız. Kanserojen içeren malzemeler kullanılmadan üretilmiş sağlıklı ve antibakteriyel giyim ürünleri tercih etmek en doğru hamle olacaktır.

Ayrıca yoğun güneş ışığından korunması için ultraviyole korumalı bebek kıyafetleri olduğunu bilmelisiniz. Bu bebeğinizin zararlı güneş ışınlarına karşı cildinin korunması için en doğru seçimdir. Ki çoğu anne babanın böyle bir üründen dahi haberi olmayabilir. Fakat antibakteriyel ürünler giyim eşyaları için ne kadar önemliyse ultraviyole korumalı giysiler güneş ışınlarına karşı o kadar önemlidir.

Hem renksiz olması hem de zararlı ışınları çekmemesi bakımından düz ve açık renkte kıyafetler tercih etmenizi öneririz. Burada koyu renklerde, kalın ve sentetik malzemeler kullanılarak üretilmiş giyim ürünlerinin bebeğinizin cildinde kızarıklık, pişik ve tahrişe yol açacağını vurgulamak gerekiyor. Beden olarak ise biraz daha bol kıyafetler seçmeniz içerisinde cildine temas edip yapışan bir hissiyat yaşamamasını sağlar. Daha konforlu olacağı için huzursuzluk yaşamaz. Yazlık bebek alt üst takım modelleri bunun için biraz daha büyük beden üretilmektedir. Kıyafetler her ne kadar pamuklu yapısı, antibakteriyel özelliği ve benzeri avantajlarıyla göz önünde olsa da bebeklerin yazın çok daha fazla ilgiye ihtiyaç duyduğundan emin olabilirsiniz.

Altını kirlettiği gibi sıcağın etkisiyle de pişik olma ihtimali artacaktır. Bu yüzden sık sık altını değiştirmeli ve altını ıslak bekletmemelisiniz. Yine ter konusunda da kurumasını beklemek çok büyük bir hata olacaktır. O terledikçe sizin üstünü değiştiriyor olmanız gerekiyor. Eğer olası bir güneş ışığına maruz kalma durumu söz konusu ise elbette ki vücudunun her noktası bundan zarar görebilir. Fakat en önemli nokta başıdır. Başına kenar siperlikleri başını ve yüzünü koruyacak şekilde bir şapka takmanız işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Göz sağlığı için de bu durum önem taşır.

Çoğunlukla sıcak havanın bezdirici bir hal aldığı yaz mevsiminde bebek kıyafetleri kolaylık sağlamak zorundadır. Alttan çıtçıtlı body ve tulumlar en büyük yardımcınız olacaktır. Terlediği için sık sık değiştireceğinizden dolayı atlet, tshirt, pijama, çorap elinizin altında yeteri miktarda yedeğiyle beraber bulunmalıdır. Tüm bunlara ek olarak ise çoraplı takımlar kullanmak hem çocuğunuzun onu çıkarmasını önleyecek hem de daha büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.