Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2021 Çocuk Alt Üst Takım Modelleri

22-04-2021 22:58

2021 Çocuk Alt Üst Takım Modelleri

Çocuk giyim ürünlerinde kalitenin ve şıklığın yavaş yavaş en önemli unsura dönüşmesi hepimizin gözlemlediği bir süreç oldu. 2021 çocuk alt üst takım modelleri incelendiğinde de bunu etkilerini görebiliyoruz. Her yıl olduğu gibi yine son derece şık ve olabildiğince sağlıklı şekilde üretilen modellerle karşılaştık. Böylece çocuklarımızın daha kaliteli giyinmeleri ve bunu mümkün olduğunca daha uygun fiyatlara yapabilmeleri mümkün kılındı. Tabii ki bu süreçte pek çok marka ve pek çok ürün için farklı standartlar söz konusu olabiliyor.

Analiz edildiğinde 2021 çocuk modasına Yamimia'nın katkısı es geçilemez. Şimdiye kadar çocuklar için üretilen tüm ürünlerde pamuklu dokudan vazgeçmeyen, anti bakteriyel yapısı sayesinde güvenle alışveriş yapabileceğimiz bir marka olmuştur. Bunu estetik anlamda da sürdürülebilir kıldığını ise tasarımlarına bakınca daha net anlıyoruz. Özellikle alt üst çocuk takımı için çok sayıda seçeneğin olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Erkek çocuklar için ayrı tasarımlar, kız çocuklar içinse cıvıl cıvıl farklı konseptler bir araya getiriliyor.

Çocuk alt üst takım alırken nelere dikkat etmeli sorusunun yanıtını kesinlikle tasarımdan ziyade sağlıklı olması olarak cevaplandırabiliriz. Tabii ki ilk etapta hepimiz bir çocuk giyim ürününün tasarımına odaklanıyoruz. Fakat bunun sağlıklı koşullarda ve sağlığa uygun materyallerle üretilmiş olması bundan daha önemlidir. Bilhassa iç dokusunun pamuklu olması ve pamuklu üretimin %100 olarak standarda alınması, bunun yanı sıra anti bakteriyel olması ilk dikkat edeceğiniz noktaların başında geliyor. Ayrıca bunun dışında da çocuğunuzun sevdiği renkleri, desenleri, görselleri barındıran bir model seçimi yapmak onun çok daha huzurlu ve pozitif olmasını sağlayabilir.

2021 Çocuk Modasına Yamimia'nın Katkısı

Genel hatlarıyla bakıldığında 2021 çocuk modasına Yamimia'nın katkısı direkt olarak göze çarpıyor. Aslında bu katkının temelinde genel bir değişim sürecinin başlangıç aşaması var. Pek çok çocuk için ebeveynlerin kaliteli ürün arayışı sürüyordu. Bunun üzerine Yamimia tamamıyla pamuktan üretilmiş ürünler sunarak bu arayışa son vermeyi hedefledi. Ürünlerinin doku anlamında hiçbir şekilde çocukların cildine zarar vermemesi için hummalı bir çalışma sergileniyor. Bunu hem erkek çocuk takımlarında üst ve alt giyim için hem de kız çocuklar için üretilen takımlarda etekli modeller için yapıyor.

%100 oranında pamuktan üretiliyor olması başlı başına bir kalite göstergesi olarak tanımlanabilir. Hatta burada çocuk kıyafetleri neden yüksek oranda pamuklu olmalıdır sorusu aklınıza takılabilir. Bunun tercih edilmesinin ana sebebi tabii ki bebeklerde ve çocuklarda çok hassas bir cilt yapısının olmasıdır. Bu cilt yapısının kolay tahriş olması, deformasyonlara açık olması ve rahatsızlık ya da huzursuzluk anında çocuğun psikolojisine katkısı olacağından şüphe yok. Tüm bu kıstasları ortadan kaldırabilmek içinse son yıllarda büyük bir atılım gerçekleşti. Pek çok markada tamamen pamuktan üretilen ürünler görmeye başladık. Bunun başlangıç atışını Yamimia 'nın yapmış olması ise gözden kaçmıyor.

Tabii ki 2021 çocuk alt üst takım modelleri ile sınırlı olmayan ürün yelpazesinde her zaman için estetik açıdan da dikkat çekici ürünler sunmaya gayret gösteriyor. Özellikle erkek ve kız çocukları için ayrı kreasyonlar sunduğu gibi ortak kullanılabilecek unisex modellere de yer veriyor olması dikkat çekiyor. Alt üst takım modellerinde bunu ayrı olarak etek ve üst olmak üzere kız çocuklarına, alt ve üst olmak üzere erkek çocuklarına üretilen modellere bakarak görebiliyoruz. Ayrıca unisex modellerde hem erkek hem de kız için alt üst modeller mevcut.

Çocuk Alt Üst Takım Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Genellikle doğum sonrasında başlayan ve çocuğun büyüme evresi boyunca da süren giyim alışverişi asla bitmez. Hızlı bir biçimde büyüyen çocuğunuzun sürekli olarak giyim ihtiyacı olacağından bazı noktalara dikkat etmeniz önem taşıyor. Aynı şekilde çocuklara giyim ürünlerini hediye alacak kitle için de çocuk alt üst takım alırken nelere dikkat etmeli sorusunun önemine vurgu yapmak gerek. Çünkü ebeveynlerin bazı hediyeleri kullanamadığından şikâyetçi olduğu çokça rastlanan bir durumdur. Aslında buna sebep olan unsur ürünlerin sağlıklı formlarda olmayışıdır. Yani %100 pamuklu olmayan bir giyim ürününü çocuğuna giydirmek istemeyen ebeveynler pek haksız sayılmazlar.

Burada hemen akla %100 pamuklu ibaresi geldiği için çocuk kıyafetleri neden yüksek oranda pamuklu olmalıdır konusuna ayrıca değinmek gerekiyor. Ancak yalnızca dokusunun pamuklu olması yeterli bir standart değil. Çocuklar her gün pek çok nesneyle temas halinde oldukları için kişisel hijyen noktasında üst başı gözden kaçabiliyor. Alt üst takımlar için anti bakteriyel bir ürün olması bu noktada büyük bir avantaj sağlıyor. Bilhassa ebeveynlerin de içini rahatlatan bu durum sayesinde üstünün kirlenmesi, üzerine döktüğü yiyecek kalıntıları, dış faktörlerden üzerine bulaşan kirler birer risk olmaktan çıkıyor.

Çocuklara alt üst takım modelleri arasından seçim yapmanın bir diğer ana standardı ise boy olacaktır. Tabii ki çocuk kıyafetlerinde yetişkinlere nazaran çok daha geniş beden makaslarından söz edilebilir. Örneğin 1-2 yaş, 2-4 yaş, 6-18 ay gibi geniş zaman aralıklarına uyumlu olacak şekilde üretimler yapılıyor. Fakat burada da bebeğin iriliği, boyu ve kilosu dikkat edilmesi gereken elzem detaylar arasındadır. Çünkü her 1 yaşındaki bebeğin boyutlarının aynı olması mümkün değil. Zaten 1-2 yaş gibi bir yaş aralığında üretilmeleri bundan kaynaklanıyor. Alt üst modellerde bu yaş ortalamasına uyumlu bir seçim yapmak uzun süreli bir kullanım için ideal sonuçlar vermektedir. Keza hem kız hem de erkek çocuklar için en yeni modellerde tüm bedenlere ulaşabildiğiniz için 2021 çocuk modasına Yamimia'nın katkısıyine odak nokta olabiliyor. 

Çocuk Kıyafetleri Neden Yüksek Oranda Pamuklu Olmalıdır?

Günümüzde çocuklarımızın ne yediğine, ne giydiğine ya da ne ile oynadığına çok dikkat ediyoruz. Farklı kimyasal bileşenlerin olması, bunların zararlı etkileri gibi detaylara fazlasıyla takılıyoruz. Ki bunun ne kadar doğru olduğunu uzmanlar her defasında söylüyor. Öncelikli olarak bir bebek alt üst takımının kesinlikle anti bakteriyel olması gerektiğini artık biliyoruz. Bu sayede mikroplardan ve zararlı kimyasallardan minimum düzeyde etkilenmesi sağlanacaktır. Tabii ki bunun yanı sıra doku anlamında da 2021 çocuk alt üst takım modelleri bizleri tatmin edici bir kreasyona sahip.

Pamuklu giysiler tercih etmek biz yetişkinler için bile büyük bir avantaj sağlar. Cildimize yumuşak bir dokunuş hissiyatı veren bu yapısının aynı zamanda cilt deformasyonlarını ya da farklı dermatolojik rahatsızlıkları tetiklemediği yapılan çalışmalar neticesinde kanıtlanmıştır. Özellikle %100 pamuk olan çocuk giyim ürünleri en doğru seçeneğe dönüşmektedir. Tabii ki bunu ebeveynler en çok fiyat noktasında şaşırtıcı buluyor.

Çünkü hem %100 pamuklu olması hem de anti bakteriyel özelliğine rağmen çok uygun fiyatlarla temin edilebiliyorlar. Böylece çocuğunuza farklı doku malzemeleriyle üretilmiş aslında sağlıklı olmayan ürünleri giydirmek zorunda kalmıyorsunuz. Çocuk alt üst takım alırken nelere dikkat etmeli sorusunu hem kendi çocuğunuza hem de hediye olarak alırken önemsemelisiniz. Bu standartları taşımayan bir giyim ürününün çocuğun fiziksel gelişimi için negatif bir unsur yaratabileceği fikrini unutmayıp buna göre seçimler yapmalısınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.