Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2021 Bebek Tulum Modelleri ve Trendleri Nelerdir?

22-04-2021 22:30

2021 Bebek Tulum Modelleri ve Trendleri Nelerdir?

Bebek ve çocuk giyim ürünlerinde yelpazenin hızla gelişmesi cıvıl cıvıl ürünlerin daha da dikkat çekmesini sağladı. Ancak ürün yelpazesi ne kadar genişlese de bazı ürünlerin vazgeçilmez pozisyonda olduğunu vurgulamak mümkün. Mesela tulumlar bebeğin doğduğu andan itibaren beli bir zaman boyunca sürekli olarak kullanılıyor. Bu yüzden 2021 bebek tulum modelleri her yıl olduğu gibi yine ilgi odağı olmayı başarıyor. Günümüzde standardın dışına çıkan ve tasarım açısından çok daha tatmin edici olan tulum modellerine rastlayabilmemiz oldukça mümkün.

Bebeklere tulum giydirmenin pek çok avantajı olduğu için halen daha en çok tercih edilen giyim ürünü olmayı sürdürüyor. Olabildiğince hareketli olan bebeklerin alt ve üst olarak ayrı giydirilmeleri bazı sorunlar yaratabiliyor. Hassas bünyelerinin üşümemesi gerektiğini unutmamak gerek. Dolayısıyla üstün sıyrılması ya da altın düşmesi gibi pek çok dezavantajdan ötürü belli bir yaşa gelene kadar tulum en nitelikli çözüm olarak görülüyor. Tabii ki 2021 bebek kıyafeti trendleri bu noktada bizler için daha da estetik bir görünüm yaratabiliyor. Yani kullanışlı olduğu kadar göze hitap eden bir giyim ürününe de dönüşüyor.

Yine de bebekler için giyim ürünü tercih etmeden önce bazı konularda bilgi sahibi olmak önemlidir. İlk bakışta ufacık olmaları, farklı renk ve desenlerle süslenmiş modelleri görüyor olmamız ve tabii ki giyecek bebeğin sevimliliği cazip gelen noktalar olarak tanımlanabiliyor. Fakat buna karşılık ilk dikkat etmemiz gereken unsur bebek kıyafetleri neden anti alerjik olmalıdır ya da pamuklu yüzey neden önemlidir gibi soruların yanıtı olacaktır. Sağlıklı olması çok daha hoş gözükmesinden biraz daha önemli bir noktadır.

Bebek Tulumu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ebeveynler kendi bebekleri için giyim eşyası seçerken çoğu zaman bazı konulara daha fazla özen gösteriyor. Bebek tulumu alırken dikkat edilmesi gerekenler ise çoğunlukla yeni ebeveynler ve tabii ki hediye olarak bebek giyim ürün almayı düşünenler için önemli bir konuya dönüşüyor. Öncelikle bu giyim ürünlerinin yetişkinlere değil oldukça hassas bir cilde sahip olan bebeklere alındığı unutulmamalıdır. Bizler pek çok dış etkeni ekarte edebiliyor olsak bile onların cildi bunu kaldırabilecek potansiyelde değildir. Bu nedenle dokusunun bile önemli bir faktör olduğunu söylemek gerek.

Zaten bakıldığında da bebek tulumlarında çoğunlukla %100 pamuklu ibaresi görebilirsiniz. Bunun nedeni pamuklu dokunun cilt dostu olması ve asla dermatolojik deformasyonlara neden olmamasıdır. Ayrıca kış aylarında daha sıcak tutması ve tabii ki yaz aylarında da terlemeyi önleyen özelliği bebeklerin çok daha stabil bir yaşam döngüsüne sahip olmalarını sağlar. Doğru seçimi yaparken kesinlikle %100 pamuklu olan ürünlere odaklanmalısınız. İlk önceliğiniz 2021 bebek kıyafeti trendleri baz alınarak renkler, desenler ve kesimi olmamalıdır. Tabii ki görsel anlamda bunların büyük bir arz talep dengesi yarattığı biliniyor. Fakat sağlıklı bir giyim ürünü olduktan sonra bunlara odaklanmak daha doğru olacaktır.

Pamuklu bir yapıya sahip olmasının yanı sıra bebek kıyafetleri neden anti alerjik olmalıdır konusuna da değinmek şart. Çünkü bebek ve çocuklar biz yetişkinler gibi kontrollü bir hayat yaşamamaktadır. Daha doğrusu bu kontrol mekanizmasını kendileri uygulayamadıkları için dış faktörlerden pek çok yabancı unsurla karşılaşabilirler. Haliyle mikroplar, kirler ya da bakteriler üzerlerinden neredeyse eksik olmaz. En basitinden altı değiştirilirken rahat durmaması, yemek yedirirken hareket etmesi sonucunda üzerine dökülmesi gibi durumlar bile anti bakteriyel ürünler kullanmanız için size bir sebep sunabilir. 

 

2021 Bebek Kıyafeti Trendleri

Tüm bu almadan önce bilmemiz gereken etkenlere rağmen hepimizin ilk tercihlerinden birisi tabii ki estetik oluyor. Öncelikli olarak 2021 bebek tulumu modelleri arasında göreceğiniz tüm seçenekler olabildiğince canlı renklerle bezenmiştir. Burada tulumlar için kız ve erkek ayrımı pek yapılmıyor. Zira kesim ve kalıp olarak aynı tarz ürünlerden söz ediyoruz. Fakat renk ve desen noktasında bunun farklı modellerine ulaşabileceğiniz bir ürün yelpazesine rastlayabiliyorsunuz. Tabii ki buna rağmen unisex kullanım için herhangi bir engelleme ya da sınırlama yok. Hoşunuza giden, bebeğinizin kendini huzurlu hissettiği her tulum modelini cinsiyetine bakılmaksızın kullanmanız mümkündür.

Her yıl modada bazı renkler ve bazı desenler ön plana çıkmaktadır. Çocuk modasında ise bunu çoğu zaman cıvıl cıvıl renkler olarak görürüz. Aslında eskiden mavi, pembe, krem ve beyaz olarak çok kısıtlı bir seçenek hacmine sahip olduğundan dolayı bu kadar renkli gözüktüğünü söylemek gerekiyor. Şu sıralar karşımıza çıkan tulumlar ise çok daha estetik gözüküyor. Üzerinde çocukların sevebileceği, dikkatlerini çekebilecek ve öğrenim süreçlerini tetikleyebilecek desenler olması pozitif bir etki yaratabiliyor. Bunun dışında farklı simgelerle ve görsellerle bütünleştirildiği için bebeğinizin daha pozitif görünmesini sağlayabiliyor. Trend dahilinde renk, desen, görsel, kesim gibi detayları değerlendirmeden önce bebek tulumu alırken dikkat edilmesi gerekenler konusuna yeterince eğildiğimiz sürece herhangi bir problem yaşamayacağımız aşikâr.

Yetişkinler için bile çok dikkat çekici olan tasarımlar her zaman makul gözükmektedir. Daha göz alıcı kesimler ya da o yılın en popüler renkleri öne çıkmaya devam etmektedir. Tabii ki bu süreçte yetişkinlerle bebekleri aynı standartlarda düşünmememiz gerek. Bizler %100 pamuklu kıyafet giymeyi tercih etmesek bile cildimiz bunu tolere edebilir. Fakat bebekler için bu kaşıntı, kızarıklık ve buna benzer pek çok alerjen olarak tepki gösterecektir. Ve minik bebeğinin hiçbir zaman böyle sorunlarla karşılaşmasını istemeyen ebeveynler trendlerden ziyade daha sağlıklı ve kaliteli ürünler tercih etmeye odaklanmalıdır. Bunun başlangıç noktası olarak da bebek kıyafetleri neden anti alerjik olmalıdır konusuna geri dönmek gerekiyor.

Bebek Kıyafetleri Neden Anti Alerjik Olmalıdır?

Öncelikli olarak bebeğimizin sağlığını düşündüğümüz sürece anti bakteriyel ürünler bir adım önde olacaktır. Bunu yalnızca bebek tulumları özelinde de düşünmemek gerek. Alt üst takımlar, giyim ürünlerinin dışında olan yardımcı ürünler, havlular, beslenme önlükleri ya da eldivenler buna dahil edilebilir. Hatta çoraplarının bile anti alerjik oluşu, %100 pamuklu olması bebeğinizin konforu ve sağlığı için önem arz etmektedir.

Bunu 2021 bebek tulum modelleri arasında çok daha sıkı bir biçimde görebiliyoruz. Yani artık yenilikçi markalar sayesinde bebek ürünlerinin tamamı için sağlıklı üretim süreci mümkün hale geldi. Dolayısıyla sağlıklı ve kalitesini kanıtlamış bebek tulumlarına ulaşabilmek hem daha kolay oldu hem de daha uygun fiyatlara bunları temin etme şansı yakaladık. Bu yalnızca yeni ebeveynler için geçerli bir durum olarak düşünülmemelidir. Hediye olarak bir bebeğe tulum almak isteyen herkesin bu detaylara dikkat etmesi gerekiyor.

Son dönemlerde özellikle pamuklu ürünlerin artmasıyla beraber kapüşonlu modellerde de artış oldu. Hatta farklı hayvanların desenleriyle bezenmiş, aynı hayvanların kulak ve kuyruk gibi bebeğinizi rahatsız etmeyecek şekilde detayları eklenmiş tulum modellerine rastlayabilirsiniz. Bu sayede görsellik açısından müthiş bir ürün seçmenin yanı sıra bebeğinizin sağlığını da riske atmamış olursunuz. Hem kaliteli bir ürün alıp hem de estetik açıdan 2021 bebek kıyafeti trendleri baz alınarak üretilmiş ürünlerle en doğru seçimi yapmak çok daha kolay.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.